Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Εκεί που πίνουν μπύρα τα Χόμπιτ

Μια παμπ βγαλμένη από τη Μέση Γη!
Πριν την κινηματογραφική επέλαση του Πίτερ Τζάκσον και των διαφόρων πλασμάτων του Τόλιν, η Νέα Ζηλανδία ήταν ένα μέρος σχεδόν μυθικό για τον υπόλοιπο πλανήτη. Τώρα πια, ο μύθος έχει πάρει άλλη διάσταση, καθώς αυτή η τόσο μακρινή χώρα έχει προσφέρει το σκηνικό για τις πιο παραμυθένιες ταινίες της τελευταίας δεκαετίας...
Οι Νεοζηλανδοί έχουν καταλάβει ότι η ταύτιση της χώρας τους με τη Μέση Γη μπορεί να τους αποφέρει μεγάλα κέρδη, από τουρίστες που θέλουν να δουν πώς είναι από κοντά τα συναρπαστικά τοπία των ταινιών του Τζάκσον.
Έτσι, δημιουργήθηκε, πριν από μερικά χρόνια, το χωριό Hobbiton, που, όπως λέει και το όνομά του, είναι μια απομίμηση χωριού των Hobbit.
Τώρα, το Hobbiton απέκτησε και μία νέα ατραξιόν: την παμπ «Πράσινος Δράκος». Εκεί οι τουρίστες που περιηγούνται το χωριό μπορούν να πιουν την μπύρα τους και, όπως διαφημίζουν οι δημιουργοί της παμπ, «να ξεκουράσουν τα πλατιά, τριχωτά ποδαράκια τους».

Η παμπ σχεδιάστηκε από τον κύριο Brian Massey, δημιουργικό διευθυντή της εταιρίας παραγωγής WingNut Films και είναι πανομοιότυπη με την αντίστοιχη των ταινιών.
Η επιχείρηση μόλις άνοιξε και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για την κερδοφορία της.

pistepseto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου