Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

4 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ BRAS DEFER

Συμβουλές και ασκήσεις για να κυριαρχήσεις στη χειροπάλη!
Ο Jean-Claude Van Damme βρέθηκε πρόσφατα να τα πίνει σε ένα μπαρ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, όταν και προκλήθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος σε έναν αγώνα bras de fer.



Ο σουρωμένος Jean-Claude, που κατεβάζει ποτά όσο γρήγορα δίνει στριφογυριστές κλοτσιές, έχασε από τον τυπά και η οργή του ξέσπασε στα τραπεζοκαθίσματα και τα γυαλικά του μαγαζιού. Δεν υπάρχει ηθικό δίδαγμα, απλά συνέβη...

Κάτι που δείχνει βέβαια ότι η παλιά ιστορία της χειροπάλης δεν έχει πεθάνει! Αν τύχει λοιπόν και σε προκαλέσει κανείς σε κάνα σκοτεινό καταγώγιο, δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις: πρώτον, ξαναβλέπεις επιτόπου το «Over the Top» με τον Sylvester Stallone για να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση και, δεύτερον, ακολουθείς τις συμβουλές του Allen Fisher, 26 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή του arm wrestling.



Συμβουλή 1η. Κράτα το χέρι και τον αγκώνα σου όσο πιο κοντά γίνεται στο σώμα σου για να πετύχεις μέγιστη αντίσταση.

Συμβουλή 2η. Όταν αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου σου, γύρνα το χέρι σου προς τα μέσα (προς το σώμα σου δηλαδή).

Συμβουλή 3η. Όταν φτάσεις στο μέσο της διαδρομής, γύρνα το χέρι σου ελαφρώς προς τα έξω και ταρακούνησέ το στιγμιαία. Αυτή η τεχνική θα τραντάξει το χέρι του αντιπάλου σου και θα τον κάνει να χάσει προς στιγμή την ισορροπία του, δίνοντάς σου μεγάλο πλεονέκτημα.

Συμβουλή 4η. Μην κάνεις ότι έκανε ο Stallone στην ταινία! Ο ηθοποιός ισοπέδωνε αβέρτα όποιον έβρισκε στον δρόμο του μέχρι την κορυφή, αυτά όμως συμβαίνουν μόνο στον κινηματογράφο. Αν εσύ χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου ή χαλαρώσεις τη λαβή σου, έχεις χάσει στα σίγουρα...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου