Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
1/2 κούπας ταχίνι
1 κούπα μέλι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το ταχίνι με το μέλι και το λεμόνι για περίπου 2 λεπτά,
να γίνουν σαν κρέμα.
Ανοίγουμε καθένα από τα φύλλα της σφολιάτας και απλώνουμε πάνω
τη μισή από τη γέμιση.
Τυλίγουμε σε ρολό με προσοχή.Βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Βγάζουμε και κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι το κάθε ρολό σε 20 φέτες.
Αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 190 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω-κάτω ή μέχρι να
ροδίσουν.
Σερβίρονται χλιαρά ή κρύα!
Συνταγή από το Real food.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου