Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Oι πιο παράξενες φοβίες των διάσημων!



Για κάθε φίλο του τσίρκου υπάρχουν πολλοί που μισούν τους κλόουν.
Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας από αυτούς. 'Υπάρχει κάτι στο βαμμένο τους πρόσωπο, στο ψεύτικο χαμόγελό τους', είπε κάποτε ο Τζόνι....
'Πάντα μοιάζει να κρύβεται κάτι σκοτεινό κάτω από τη μάσκα, όπως η πιθανότητα για το αληθινό κακό'. Ψέματα λέει;




Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον δεν είναι ακριβώς συνηθισμένος τύπος. Αλλά πραγματικά φοβάται πολύ τα έπιπλα αντίκες. 'Ίσως είναι κάποιος που σε μια άλλη ζωή του είναι αντίκα. Είμαι απόλυτα σοβαρός σε αυτό που λέω. Δεν τις αντέχω με τίποτα'. Καλά, πως τον ερωτεύτηκε κάποτε η Αντζελίνα;










Ίσως τα φυτά δεν είναι ότι πιο τρομακτικό υπάρχει πάνω στη Γη, αλλά στην Κριστίνα Ρίτσι προκαλούν εφιάλτες: 'Είναι βρώμικα. Με απωθεί η ιδέα ενός φυτού εσωτερικού χώρου, πόσο μάλλον το να το αγγίξω'.






Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν αυτά τα όμορφα πλσματάκια, αλλά η Νικόλ Κίντμαν θα έκανε τα πάντα για να τα αποφύγει - τα φοβάται βλέπετε, από μικρή. 'Θα πηδούσα φράχτες, θα σερνόμουν κάτω μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου, θα έκανα οτιδήποτε για να μην περάσω από μέρος στο οποίο έχει προσγειωθεί πεταλούδα'.






Τουλάχιστον η Γουινόνα Ράιντερ έχει μια καλή δικαιολογία για να φοβάται το νερό - σε ηλικία 12 ετών κόντεψε να πνιγεί. Φοβία που έκανε για την ίδια, ακόμα δυσκολότερα τα γυρίσματα της ταινίας 'Αlien Resurrection', πολλά από τα οποία ήταν υποβρύχια.










Ο Γούντι Άλεν κάποτε έκανε μία παράκαμψη 160 χιλιομέτρων για να μην περάσει μέσα από τούνελ. Και οι κλειστοί χώροι είναι μία μόνο από τις φοβίες του. Φοβάται επίσης, τα σκυλιά, τα ελάφια και τα έντονα χρώματα, μεταξύ άλλων.






Ο Ρούπερτ Γκριντ δεν δυσκολεύτηκε να αποδώσει τον φόβο του Ron Weasley για τις αράχνες, παίζοντας στο 'Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά'. 'Μισώ τις αράχνες. Ήταν απαίσια τα σχετικά γυρίσματα. Πραγματικά τις αντιπαθώ. Αλλά αφού το έκανα 4-5 φορές, συνήθισα'.










Ότι κι αν συμβεί, μην προτείνετε στον Ορλάντο Μπλουμ να έρθει μαζί σας στη γειτονική φάρμα. Τα γουρούνια τον τρομοκρατούν. Όταν ένα γουρουνάκι το έσκασε στα γυρίσματα της ταινίας 'Το Βασίλειο των Ουρανών', ο ηθοποιός το έβαλε στα πόδια. Κατά τ' άλλα παραμένει ένας ατρόμητος ήρωας.






Ποιος είναι ο χειρότερος ρόλος που μπορείς να δώσεις σε έναν ηθοποιό που φοβάται υπερβολικά τα πιστόλια; Μα ο James Bond φυσικά. Ναι, ο Ρότζερ Μουρ, δεν τα συμπαθεί. 'Το μόνο που έκανα ως ηθοποιός ήταν να προσπαθώ να μην κλείσω τα μάτια μου, αφού όταν πιάνω ένα όπλο αρχίζουν να ανοιγοκλείνουν', είπε κάποτε.






Η Κιμ Μπάσιντζερ ίσως είχε την πιο περίεργη φοβία απ' όλους. Φοβόταν τους ανοιχτούς χώρους, αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει με τη βοήθεια της κόρης της. 'Μου έκανε πολλά δώρα προκειμένου να ξεπεράσω τον φόβο μου. Βγαίνουμε συνέχεια έξω, συναντάμε κόσμο και κάνουμε πράγματα. Νομίζω τα κατάφερε'.



Πηγή:msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου