Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

6 ιδιωτικά νησιά που μπορείτε να νοικιάσετε αυτή τη στιγμή


Έξι ιδιωτικά νησιά που μπορείτε να νοικιάσετε αυτή τη στιγμή

Από το δικό μας Σκορπιό που περνά σε ρωσικά χέρια, μέχρι το νησί που αναζητά ο Jay-Z για εκείνον, τη Beyonce και την κορούλα τους, τα ιδιωτικά νησιά...έχουν την τιμητική τους.Κι αν δεν διαθέτετε τα αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για να αγοράσετε ένα, μπορείτε να νοικιάσετε. Για να αλλάζετε κιόλας και να μη βαριέστε.Η εταιρεία Luxury Retreats έχει να προτείνει περίπου 2.000 οικήματα να νοικιάσουμε για αυτό το καλοκαίρι, ορισμένα εκ των οποίων σε ιδιωτικά νησία.Εντάξει, δεν είναι φθηνή λύση αλλά αξίζει, υποστηρίζει η εταιρεία. Το "no money, no honey" το γνωρίζουν;Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στο τι προτείνουν, αυτό δωρεάν είναι...MUSHA CAYΤο ιδιωτικό νησάκι του David Copperfield στις Μπαχάμες διατίθεται προς ενοικίαση για $37,500 τη βραδιά. Φιλική τιμή για μια ολόκληρη βδομάδα: $52,000.NECKER ISLANDΜια έκταση 74 στρεμμάτων στις βρετανικές Παρθένες Νήσους που ξεκινά από $3,835 τη βραδιά.

ROYAL ISLAND$12,000 τη βραδιά για 430 στρέμματα στο μέσο της θάλασσας. Όχι και άσχημα ε;

CALIVIGNY ISLANDΣτη θάλασσα της Καραϊβικής. Οι τιμές ξεκινούν από $30,000 η βραδιά αλλά μπορούν να φτάσουν μέχρι και $165,000 αν θέλετε ολόκληρο το νησί στο απόγειο της τουριστικής σεζόν.

FOWL CAY ISLANDΕπίσης στις Μπαχάμες, μόλις 200 μίλια μακρυά από το Μαϊάμι. 50 στρέμματα με τιμές που ξεκινούν από $11,857 η βραδιά. Όμως πρέπει να κλείσετε 4 διανυκτερεύσεις το λιγότερο.

LITTLE WHALE CAY93 στρέμματα στις Μπαχάμες προς$10,500/ βράδυ με μίνιμουμ 5 διανυκτερεύσεις.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου