Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΟ SURVIVOR: Γιατρός αυτοκτόνησε επειδή δεν κατόρθωσε να σώσει παίκτη


Σε τραγωδία κατέληξε το γαλλικό Survivor...









Ο γιατρός του ριάλιτι-σόου το οποίο προβάλλεται από το TF1, αυτοκτόνησε επειδή κατηγορήθηκε για τον θάνατο του 25χρονου παίκτη Ζεράρ Μπαμπίν πριν από μία εβδομάδα, στην Καμπότζη από καρδιακή προσβολή.

Ο λόγος για τον 38χρονο Τιερί Κόστα ο οποίος άφησε πίσω του ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Ο παίκτης είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης των διαγωνιζομένων με σχοινί. Είχε παραπονεθεί στους παραγωγούς του ριάλιτι για πόνους στα χέρια. Προηγουμένως οι παίκτες, είχαν κολυμπήσει από μεγάλη απόσταση μέσα στη θάλασσα μέχρι τη στεριά, σε μία σειρά από εξοντωτικά αγωνίσματα.

Ο Κόστα του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο με ελικόπτερο, στις ακτές τις Καμποτίας, όπου γυρίζεται το τηλε-ριάλιτι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης η καρδιά του δεν άντεξε και μετά από σειρά μικρών εμφραγμάτων, απεβίωσε.

Αμέσως μετά το συμβάν το TF1 ακύρωσε όλη τη σεζόν του τηλε-ριάλιτι που έχει τίτλο "Koh Lanta".
Το παιγνίδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γαλλία, αφού αυτή ήταν η 16η σεζόν του και έχει ένα σταθερό μερίδιο τηλεθέασης που ξεπερνά τους 7 εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο.

Ο 38χρονος γιατρός έγραψε στο σημείωμα ότι το όνομά του αμαυρώθηκε από τα μίντια εξηγώντας ότι σέβεται τον όρκο του Ιπποκράτη. Παράλληλα γράφει ότι εξέτασε τον 25χρονο ως ασθενή και όχι ως διαγωνιζόμενο.



fwnazw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου