Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΔEITE: H πιο… τρομακτική φωτογραφία γάμου!

Ο Αντριου και η Κάρμα μπορούν να υπερηφανεύονται ότι...
έχουν ένα πραγματικά πρωτότυπο γαμήλιο άλμπουμ. Ο λόγος; Τη στιγμή που κοίταζαν ο ένας τον άλλον μες τα μάτια για να βγάλουν την κλασική φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια από το γάμο τους, μια τίγρης τους χάλασε τα σχέδια…


Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη γαμήλια δεξίωση στο ζωολογικό κήπο του Ντέβον. Αυτό αποφάσισαν ότι θα ήταν το καλύτερο σκηνικό τόσο για το πάρτι που θα έδιναν, αλλά και για τη φωτογράφιση που θα έκαναν για το γαμήλιο άλμπουμ τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι, λοιπόν, πόζαραν στο φωτογράφο. Φιλήθηκαν, αγκαλιάστηκαν, ξάπλωσαν στο γρασίδι και κάπου προς το τέλος πήγαν να βγάλουν και την κλασική γαμήλια φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια, με τον έναν να κοιτά τον άλλον μες τα μάτια.

Κάποια στιγμή όπως αναφέρει ο φωτογράφος μιλώντας στη Daily Μail, προσπαθώντας η Κάρμα να πάρει την καλύτερη πόζα για τη φωτογραφία, σήκωσε το νυφικό της κάτι το οποίο, μάλλον, εντυπωσίασε την τεράστια τίγρη Σουμάτρας που λιαζόταν λίγο πιο πέρα.

Η τίγρης σηκώθηκε και σε κλάσματα δευτερολέπτου βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το ζευγάρι. Στάθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα και τους κοίταξε κατάματα. Ο φωτογράφος δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε το στιγμιότυπο! 



ereunitiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου