Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

5+1 τρόποι για να κάνετε καμάκι σαν ...Αρχαίος Έλληνας και να πετύχετε!!

5+1 τρόποι για να κάνετε καμάκι σαν ...Αρχαίος Έλληνας και να πετύχετε!!!
Οι Αρχαίοι όλα τα ήξεραν. Ειδικά δε στην τέχνη του έρωτα ήταν άφθαστοι. Μην υποτιμάτε την αρχαιότητα, διδαχθείτε από αυτή. Κυρίως από αυτά που...



δεν μάθατε στο σχολείο, είτε γιατί χαζεύατε τα μπούτια της συμμαθήτριάς σας, είτε γιατί ο δάσκαλος ήταν ξενέρωτος. Δείτε λοιπόν ποιος από τους παρακάτω Θεούς σας αντιπροσωπεύει και μάθετε από τις επιτυχίες (και τα παθήματά του).

Δίας: Είστε σε σχέση και θεωρητικά πρέπει να είστε πιστός. Μην τρομάζετε. Κάντε το όπως ο Δίας. Δεν ήταν τυχαία ο Αρχηγός του Δωδεκάθεου. Ναι, να είστε πιστός. Πιστός στη γυναίκα με την οποία έχετε σχέση καθώς και στις άλλες 22 με τις οποίες βγαίνετε. Να συμπεριφέρεσθε στην κάθε μία σα να είναι η καλύτερη του κόσμου. Κολακέψτε. Θαυμάστε. Αφήστε τη να μιλήσει για τον εαυτό της, τις φίλες της, τη δουλειά της (πρέπει να το υποστείτε, μόνο στην αρχή όμως), τα παπούτσια της (ευκαιρία να της πείτε πόσο σας έλκουν τα πόδια της). Τα πάντα για να πετύχετε το στόχο, μεταμορφωθείτε, ακόμα και σε χρυσή βροχή (τι κάνει ο άνθρωπος για να ___). Για το 'μετά' δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα το φροντίσει η σύζυγος, ή μόνιμη σχέση σας. Βοηθήστε την λίγο να το καταλάβει, ένα υπονοούμενο φτάνει για να ξεκάνει την αντίζηλο με συνοπτικές διαδικασίες, πχ να την μεταμορφώσει σε αγελάδα και να στείλει στο κατόπι της μία μύγα τσε-τσε.

Απόλλων: Υποκλίνομαι στο Μεγαλείο σας. Δεν υπάρχετε. Είστε Θεός (το ξέρετε, τι να τα λέω εγώ τώρα). Ο μοναδικός Θεός του Ηλίου, της Μουσικής, της Τέχνης. Μπαίνετε στα μπαρ και όλα τα μάτια είναι στραμένα επάνω σας. Λάμπετε και οι γυναίκες μαζεύονται γύρω σας σαν τις μέλισσες στο μέλι. Κρέμμονται από τα χείλη σας. Δεν χρειάζεται να το κουράσετε, ούτε να μιλάτε πολύ. Αφήστε τες απλά να σας θαυμάσουν. Περίφημα. Προσοχή μην πέσετε σε καμμιά περίεργη τύπου Κασσάνδρα και σας πουλήσει έρωτα για να πάρει ως αντάλλαγμα αυτό που την συμφέρει -στη συγκεκριμένη περίπτωση της αρχαιόττηας τις μαντικές δυνάμεις, στη σύγχρονη εποχή, το αυτοκίνητό σας, τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, μέχρι και το σώβρακό σας. Μην φοβάστε. Και να το πάρει, έχετε εσείς τον τρόπο να την εκδικηθείτε και να την κάνετε να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή. Ε, μα πια, τι Θεός είστε;

Ποσειδώνας:
Αν είστε σκαφάτος, το'χετε. Όλη η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος, η μεγαλόνησος Κρήτη στα πόδια σας. Μάλλον στην τρίαινά σας. Μεγάλο σουξέ. Μόνο μην την πατήσετε σαν πρωτάρχης, μακριά μόνο από τις ξερόλες, γλωσσοκοπάνες, 'ανεξάρτητες', κάτι σαν τη Αθηνά που το έπαιζε Θεά της Σοφίας και καλά. Θα την καταλάβετε, αλλά αργά και εκεί είναι το δράμα. Ποτέ και σε καμμία περίπτωση, επαναλαμβάνω π ο τ έ, μην τσίμπησετε με το παιχνίδι της 'εξυπνάδας', ατάκα στην ατάκα και φαντασιώσεις ότι θα την καταφέρετε και θα τη ρίξετε με την τρίαινά σας. Θα σας αφήσει να νομίσετε ότι την έχετε τουμπάρει. Και σας τη φέρνει τελευταία στιγμή, και το χειρότερο, η μητέρα όλων των ταπεινώσεων, μπροστά σε όλους σας τους φίλους. Οπότε παραμείνετε στο σίγουρο target-group, έχετε όλα τα φόντα της επιτυχίας, οι παραλίες δικές σας.

Άρης: Εσείς κύριέ μου είστε αυτό που λέμε 'αρσενικό'. Γράφω και σας έχω ήδη ερωτευτεί. Το laptop μου έχει πάρει φωτιά. Αν ήμουνα μαζί σας θα σας έκρυβα από όλες μου τις φίλες. Έχετε γεννηθεί για να κατακτάτε, δεν υπάρχει περίπτωση να σας αντισταθεί καμμιά. Τα πέντε πρώτα λεπτά την έχετε τουμπάρει. Το σεξ απίλ τρέχει από τα μπατζάκια σας, εσάς είχαν στο νου τους οι διαφημιστές για το μοντέλο του Axe για τον άντρα. Υπάρχει μόνο μία μικρή λεπτομέρεια. Αυτή η κουκλάρα η Αφροδίτη. Προσοχή κίνδυνος! Όσο και να σας παριστάνει την υποταγμένη, μην μασάτε (που θα μασείσετε δεν υπάρχει περίπτωση). Θα σας κερατώσει. Ναι εσάς. Τον Άρχοντα. Δεν θα σας κερατώσει με το σύζυγό της (ω, ναι, είναι και παντρεμένη), μη χαλαρώνετε. Αυτό τον Άδωνι να φοβάστε, που το παίζει ευαίσθητη ψυχούλα και αυτή τον έχει ερωτευτεί με τα μπούνια. Αυτό το μόμολο να το σκοτώσετε όσο είναι ακόμα μικρό, πριν είναι πολύ αργά.

Πλούτων: Εσείς πάλι είστε πολύ σκοτεινός τύπος. Και ως σκοτεινός έχετε μεγάλες επιτυχίες. Όσο πιο πολλά μούτρα κατεβάσετε, τόσο περισσότερες γκόμενες θα ξετρελλαθούν μαζί σας. Η συνταγή της επιτυχίας σας είναι απλή: «Έτσι είμαι εγώ, δύσκολος, φταίει η κοινωνία, δεν κάνω σχέσεις, είμαι περίεργος, είμαι κάπως.» Τέλεια, αυτό το στυλ να το διατηρήσετε μαζί με λίγο αξύριστο μούσι τύπου Κωστόπουλος. Και τσιγάρα άφιλτρα παρακαλώ. Τα ρούχα σινιέ, αλλά να μη φαίνεται. Α, κάτι ξέχασα, την Περσεφόνη. Δεν θα σας καθίσει στην αρχή, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, ανοίξτε τη γη να την καταπιεί στα μαύρα σκοτάδια. Θέλει να την κοπανίσει και να γυρίσει πίσω στη μαμά της; Κανένα πρόβλημα, το παίζετε ανεξάρτητος, μισό χρόνο πάνω στη γη, μισό χρόνο στα σκοτάδια του κάτω κόσμου μαζί σας. Κι' όποιος αντέξει.

Ήφαιστος:
Ο καλύτερος του χωριού, μάλλον του Δωδεκαθέου. Σας λατρεύω. Ναι εσάς, που είστε χάλια εμφανισιακά, μάλλον έτσι νομίζετε. Μα εκεί είναι όλη σας η γοητεία. Αναπληρώνετε με άλλα χαρίσματά σας. Είστε πανέξυπνος. Πολύ επιτυχημένος με ό,τι καταπιαστείτε από ιταλικές μακαρονάδες, μέχρι new business, τένις, μουσική, τεχνολογία, όλα τα 'χετε. Και στο σεκς (ναι αυτό sex) είστε άπιαστος. Τους έχετε φάει όλους λάχανο, γιατί οι γυναίκες κατά βάθος από το δικό σας τύπο έλκονται, αφήστε τον Απόλλωνα να καμαρώνει στον καθρέφτη τους κοιλιακούς του και το Δία να το παίζει η γοητεία της εξουσίας. Εσείς έχετε την ωραιότερη, την Αφροδίτη, που μπορεί (δεν είναι και σίγουρο) να σας κερατώνει, αλλά εσάς παντρεύτηκε γιατί εσείς είστε ο άντρας της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου