Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

8 μύθοι στο sex που καταρρίπτονται!

Εσύ τι πιστεύεις, το μέγεθος μετράει ή όχι; Οι άντρες έχουν στο μυαλό τους μόνο το sex και οι γυναίκες όχι; Οι άντρες συνευρίσκονται στη ζωή τους με περισσότερες γυναίκες απ” ό,τι οι γυναίκες με άντρες; Πιθανότατα, χωρίς δεύτερη σκέψη, να απαντήσεις και εσύ «ναι, μετράει», «ναι, οι άντρες θέλουν μόνο sex», «ναι, πάνε με πολλές γυναίκες» και ούτω κάθε εξής. Έλα, όμως, που αν τα βάλουμε κάτω, μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και αναζητήσουμε έρευνες και απόψεις ειδικών, θα οδηγηθούμε σε εντελώς άλλες..........


απαντήσεις…

Οι «μύθοι» που μέσα στα χρόνια έχουν επικρατήσει γύρω από το sex είναι πολλοί. Και δεν θα μας απασχολούσαν, αν αυτοί δεν είχαν περάσει στο συλλογικό υποσυνείδητο. Γιατί το να θεωρείς δεδομένο ότι ο σύντροφός σου έχει πάρει με το… μισό γυναικείο πληθυσμό, άσχετα αν ο ίδιος ισχυρίζεται το αντίθετο, επειδή κάποιος είπε ότι «έτσι είναι» ή ότι όταν έχεις πονοκέφαλο δεν μπορείς να κάνεις sex, είναι κάτι που δημιουργεί εμπόδιο στην πραγματική απόλαυση. Και δεν το θες…
Ας εξετάσουμε, όμως, 8 μύθους στο sex που καταρρίπτονται… πανηγυρικά!
Το sex χωρίς προφύλαξη μου παρέχει ασφάλεια από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, γιατί ο σύντροφός μου… τελειώνει έξω! Κατ” αρχήν, το sex χωρίς ασφάλεια, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι λάθος. Εκτός αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, γνωρίζεις τον σύντροφό σου καλά και έχετε αποφασίσει ότι ό,τι και να συμβεί… θα το κρατήσετε(το παιδί)! Απο εκεί και πέρα, όσο… ακριβής και αν είναι ο σύντροφός σου, να ξέρεις ότι το πέος ελέγχεται από το νευρικό σύστημα, όπως και κάθε άλλο όργανο, και είναι πολύ φυσικό κάποια φορά εκείνος είτε να χάσει τον έλεγχο είτε να το ξεχάσει και να μην τραβηχτεί. Επίσης, ακόμα και μια μικρή σταγόνα σπερματικού υγρού μπορεί να κάνει «δουλίτσα».
Πρόωρη εκσπερμάτωση έχουν μόνο οι άπειροι και οι… προβληματικοί! Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να συμβεί στον καθένα (άντρα) καθώς οι αιτίες της μπορεί να είναι πολλές (άγχος, κούραση, κατάθλιψη, κακή διατροφή). Όλοι οι άντρες σε κάποια φάση της ζωής του το έχουν πάθει. Καλό είναι να αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία, κορίτσια!
Το μέγεθος μετράει! Και όμως… το μέγεθος δεν μετράει! Αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ιατρική περίπτωση, το μήκος του αντρικού μοριού ελάχιστο ρόλο παίζει στην απόλαυση σου. Εξάλλου, οι γυναίκες συχνά το λέμε, το sex είναι για εμάς «εγκεφαλική λειτουργία». Η διέγερση μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και αν δεν έχει το πέος ενός… πορνοστάρ. Κοινώς, το όλο θέμα είναι να ξέρει να πως να το χρησιμοποιεί.
Οι άντρες θέλουν sex, οι γυναίκες θέλουν… έρωτα! Άλλος ένας κοινός μύθος, αυτός που θέλει τα αρσενικά «αρπακτικά του sex» και τις γυναίκες «πασιονάριες του ρομαντισμού». Και, όμως, ήδη από το 1989 έχει υπάρξει έρευνα (της Professor Terri Conley) που τα συμπεράσματά της κατέληγαν (χοντρικά) στο εξής: μπορεί οι άντρες σε ποσοστό 70% να απάντησαν «ναι» στην πρόταση γυναικών, άγνωστων, να κάνουν sex, αλλά οι γυναίκες, που απάντησαν οι περισσότερες «όχι» στο ίδιο ερώτημα από άντρες, παραδέχτηκαν ότι θα το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση με κάποιον που γνώριζαν, ένιωθαν οικειότητα ή με κάποιον… διάσημο! Λοιπόν, καταλήγουμε, ότι απλά οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές και ναι, σκέφονται στον ίδιο βαθμό το sex με τους άντρες (και αν όχι στον ίδιο ακριβώς, γιατί είναι και θέμα ορμονών, σίγουρα αρκετά).
Οι άντρες έχουν περισσότερες συντρόφους στο sex από τις γυναίκες! Ναι, κατ΄αρχήν, γιατί τις γυναίκες μας έμαθαν ότι πρέπει να νοικοκυρευτούμε νωρίς και να γίνουμε μάνες, για να μην αναφερθούμε στον παράλογο ισχυρισμό που θέλει τη γυναίκα που πάει με πολλούς άντρες «πουτ…» ενώ το άντρα «αρσενικό» και η οποία έχει επηρράσει πολλές γενιές. Ας πούμε ότι έχουμε ξεπεράσει τα ταμπού… Άντρες και γυναίκες φαίνεται να έχουν πλέον την ίδια… ποσότητα σε (πρώην) συντρόφους, ενιότε οι γυναίκες περισσότερους! Άσε που επιστήμονες έχουν καταλήξει ότι οι γυναίκες ψεύδονται πολύ περισσότερο αναφορικά με τον αριθμό των συντρόφων τους και το παρελθόν τους απ” ό,τι οι άντρες!
Όταν έχεις πονοκέφαλο, δεν μπορείς να κάνεις sex! Μην τη ξαναχρησιμοποιήσεις αυτή τη δικαιολογία όταν δεν θες να κάνεις sex. Οι γιατροί λένε ότι το sex μπορεί να σε συνεφέρει από τον πονοκέφαλο.
Το ό,τι δεν έχεις οργασμό, δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σου δεν είναι καλός στο sex! O γυναικείος οργασμός είναι πολυσύνθετο πράγμα. Μόνο το ένα τρίτο των γυναικών, λένε οι επιστήμονες, μπορεί να πετυχαίνει διαρκώς οργασμό και μάλιστα να πιάνει… ταβάνι! Μην τα βάζεις μαζί του, επειδή κάποια φορά δεν είχες οργασμό, λοιπόν.
Δεν μένεις έγκυος, όταν έχεις περίοδο Νομίζεις! Όλα έχουν να κάνουν με τον κύκλο σου, και είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες μέρες τις περιόδου, να είσαι ήδη έτοιμη για ωορρηξία. Επίσης, το σπέρμα μπορεί να… επιβιώσει στο αναπαραγωγικό σου σύστημα κάποιες μέρες και να επιτευχθεί τελικά η εγκυμοσύνη.

Πηγή: Kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου