Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο!!! Έχει ξοδέψει 60.000 λίρες για να μοιάζει στο είδωλό της, τη Lady Gaga! Πηγή: Απίστευτο!!! Έχει ξοδέψει 60.000 λίρες για να μοιάζει στο είδωλό της, τη Lady Gaga!

Απίστευτο!!!  Έχει ξοδέψει 60.000 λίρες για να μοιάζει στο είδωλό της, τη Lady Gaga!Δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο να προσπαθείς να μιμηθείς τη Lady Gaga και ν' ακολουθείς τις αλλαγές της αφού χωρίς υπερβολή πρέπει ν' αλλάζεις look μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον!
Αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει τη μεγάλη θαυμάστριά της Donna Marie Trego, από το να τη μιμείται και να φτιάχνει την εμφάνισή της ανάλογα με εκείνη. Η 37χρονη Trego έχει ξοδέψει πολλά χρήματα σε ρούχα, περούκες και δασκάλους χορού...

Got

Η Trego δεν είναι μόνο θαυμάστρια της Lady Gaga αλλά και ηθοποιός - τραγουδίστρια που της κάνει αφιερώματα σε διάφορες εμφανίσεις της. Στην αρχή είχε μόνο έξι κοστούμια που τα είχε φτιάξει μόνη της αλλά στη συνέχεια επένδυσε μια περιουσία σε αστραφτερά σουτιέν, σακάκια, περίεργα παπούτσια και εντυπωσιακές περούκες.

Not
Look
 
Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της σε διάφορα bar και είδε πόση ανταπόκριση είχε το αφιέρωμα της Lady Gaga... Έτσι αποφάσισε να το κάνει όσο πιο καλύτερα μπορούσε.

Fierce:

Housewife:Donna

Rock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου