Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

5 κουβέντες, που δεν αναφέρεις με τίποτα σε έναν άντρα!

Υπάρχουν κάποιες φορές, στο τομέα των σχέσεων που πρέπει εμείς οι γυναίκες, ιδίως πρέπει να προσέχουμε τι λέμε σε έναν άντρα.


Σε εκείνες τις περιπτώσεις πρέπει να μένουμε καλύτερα με κλειστό το στόμα γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα αντιμετωπίσουμε το θυμό και κάτι παραπάνω, από μέρους των αρσενικών.

Ποιες είναι εκείνες οι κουβέντες, που δεν πρέπει να ξεστομίσουμε ούτε μια φορά;

Πρώτα από όλα ΔΕΝ του αναφέρεις ποτέ, ότι θέλετε να μιλήσετε σοβαρά. Ξέρεις είναι εκείνες οι περιπτώσεις, που θέλεις να του μιλήσεις για κάτι σοβαρό. Η εισαγωγή "Γιάννο πρέπει να μιλήσουμε…", θα κάνει τον Γιάννο να εξαφανιστεί, γιατί θα σκεφτεί ότι κάτι τρέχει και θα τον πρήξεις. Μπες κατ’ ευθείαν στο θέμα, καλύτερα χωρίς εισαγωγές.

Σε περίπτωση που τσακωθείτε δεν κατηγορείς, ποτέ τους φίλους του. Του σκοτώνεις τη στήριξη του. Καλύτερα γύρισε το προς εσένα και πες ότι "Νιώθω λίγο περίεργα ή άσχημα με αυτή τη κατάσταση...". Προς Θεού δεν αναφέρεις όνομα φίλου!

Αν θέλεις να τον τρελάνεις και να μην σου ξαναμιλήσει, πες του ότι είναι "μαμάκιας". Εκεί θα γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Με τίποτα δεν του λες κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι όλοι οι άντρες έχουν ιδιαίτερη σχέση με τις μαμάδες τους, αλλά χρειάζεται περισσότερο τάκτ και διπλωματία για να το γυρίσεις υπερ σου.

Για κανένα λόγο ΔΕΝ του αναφέρεις το γνωστό "…όλοι οι άντρες ίδιοι είστε". Καλά εγώ σε προειδοποίησα! Τον έχεις βάλει σε ένα τσουβάλι με όλα τα αρσενικά και του διαλύεις τον εγωισμό. Σσσσσττ, παρακαλώ!

Εκεί βέβαια, που θα τον κάνεις να πέσει στα πατώματα είναι να τον ταρακουνήσεις λέγοντας του ότι "..ο πρώην μου δεν το έκανε έτσι ή το έκανε πολύ καλύτερα". Οι επιπτώσεις δεν ξέρω ποιες θα είναι, αλλά καλύτερα, μην το δοκιμάσεις καθόλου.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα, τα οποία δεν αναφέρονται κατά περίπτωση, αλλά το γενικό πλαίσιο είναι αυτό. Πίστεψτε με όλοι οι άντρες αντιδρούν άσχημα και με πολύ περίεργο τρόπο σε αυτές τις κουβέντες.

Καλύτερα να χειριστείτε με έξυπνο τρόπο οποιαδήποτε κατάσταση. Τώρα αν θέλετε να πληγώσετε τον άλλον, τότε απλά λέτε τα παραπάνω και η ευθύνη δικιά σας.
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου