Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Το κόλπο για να μην γίνεται «πέτρα» το παγωτό στην κατάψυξη


Ούτε το κουτάλι ούτε τα νεύρα σας θα σπάνε πια!

Έχετε παγωτό στην κατάψυξη, το βγάζετε και θέλετε να σερβίρετε. Αλλά σπάει το κουτάλι και μαζί… τα νεύρα σας; Ηρεμήστε γιατί υπάρχει κόλπο…



Απλά βάζετε το κουτί – τάπερ με το παγωτό, σε πλαστικό σακουλάκι που κλείνει ερμητικά. Έτσι το παγωτό σας θα διατηρείται μεν, αλλά δεν θα είναι πια σκληρό.


pagoota_600_375_-1520156775.jpg (600×375)periergaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου