Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Θα σας πέσουν τα μαλλιά: Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Gwyneth Paltrow από το γυμναστήριό της

Οκ, το ότι η Paltrow έχει τέλεια κορμάρα το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Προσέχει τη διατροφή της, τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά και φυσικά γυμνάζεται όχι 3-4 φορές την εβδομάδα, αλλά... έξι! Αν δεν είχε εκείνη κορμάρα ποιος θα είχε εμείς;
Αυτό όμως που δεν ξέραμε, είναι ότι η Gwyneth είναι λιγάκι... fitness bitch. Τι κάνει; Για διαβάστε τις τρελές απαιτήσεις της star και μετά περιμένουμε τα σχόλιά σας:

1. Πριν μπει στο ντους, απαιτεί να το καθαρίσουν και να το σκουπίσουν από κάθε πιθανή σταγονίτσα που μπορεί να υπάρχει. Αρνείται να αγγίξει νερό (σταγόνες) που έχουν ακουμπήσει άλλον.

2. Αρνείται να χρησιμοποιήσει χαρτί υγείας που ήδη έχει αγγίξει άλλος. Ζητά να της δώσουν ένα καινούργιο μόνο για εκείνη.

3. Στέλνει άτομα του προσωπικού να της φέρουν ένα συγκεκριμένο νερό που πίνει εν ονόματι SmartWater (και όχι δεν εννοούμε στο bar του gym, βγαίνουν εκτός γυμναστηρίου για να την... υπηρετήσουν)

Αυτά τα ολίγα, απλά, καθημερινά πράγματα! Μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες είναι βρε το Gwyneth-ακι. Πώς σας φάνηκαν οι απαιτήσεις της;
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου