Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Φθιώτιδα: "Αυτοί είναι άντρες βρε!"

Έγδαραν και κρέμασαν σε κοινή θέα τέσσερα τομάρια από τα αγριογούρουνα που σκότωσαν!
Τα τομάρια από τα "έπαθλα" είναι κρεμασμένα στο δρόμο Λαμίας - Γοργοπόταμου στη γέφυρα του Φραντζή. 

Τις φωτογραφίες έστειλε στο LamiaReport μια μητέρα, η οποία πηγαίνοντας τo πρωί το παιδί της στο σχολείο έπαθε σοκ αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες.Το κείμενο που έστειλε στο LamiaReport μαζί με τις φωτογραφίες είχε τίτλο: "Αυτοί είναι άντρες βρε!". Διαβάστε το.

"Κάποτε, περιέφεραν κορνάροντας το σκοτωμένο αγριογούρουνο στο καπό του αυτοκίνητου, στις πλατείες της Λαμίας και των χωριών τους. Αργότερα, ανέβαζαν φωτογραφίες στο ίντερνετ για να απολαμβάνουν τους επευφημισμούς των φίλων τους.

Τώρα κρεμάνε τα τομάρια όχι από 1 αλλά από 4 ζώα στη σειρά με τα αίματα να τρέχουν, στα κιγκλιδώματα του Σπερχειού για να απολαμβάνουν αυτοί, οι φίλοι και τα παιδιά τους την ευχαρίστησή τους να σκοτώνουν "για χόμπι" άγρια ζώα, όποτε περνούν από εκεί.

Μπράβο βρε! Συγχαρητήρια!

Δώστε μου όμως κι έμενα μια απάντηση για να εξηγήσω στο δικό μου το παιδί, σε αυτή την θέα, που αντίκρισε το πρωί πηγαίνοντας στο σχολείο...

Α, και μην ξεχάσω, πριν λίγο πρέπει να ήταν και τα μνημόσυνα των συναδέλφων τους που σκοτώθηκαν "κατά λάθος" σε αυτό το "χόμπι".lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου