Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Δε θα πιστεύετε με ποιό τρόπο δολοφόνησαν έναν επιχειρηματία...

Δυο εκτελεστές και ο εντολέας τους συνελήφθησαν από την αστυνομία για την δολοφονία Ρώσου επιχειρηματία στο Νοβοσιμπίρσκ. Οι εκτελεστές δολοφόνησαν τον επιχειρηματία εξαναγκάζοντάς τον να  καταναλώσει τεράστιες ποσότητες... αλκοόλ.

Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον 68χρονο Γιάκοφ Κανίν και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να...
πιει πολλά λίτρα αλκοολούχων ποτών.


Το θύμα βρέθηκε σε γκαράζ με το πρόσωπό του γεμάτο αμυχές. Ο θάνατός του οφείλεται σε δηλητηρίαση που προκλήθηκε από την κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων αλκοόλ.

Πίσω από το συμβόλαιο θανάτου βρίσκεται, σύμφωνα με τις αρχές, επιχειρηματίας που δεν κατονομάζεται, ο οποίος ήταν ανταγωνιστής του 68χρονου Γιάκοφ Κανίν και αποφάσισε να προσλάβει με 50.000 ρούβλια (1137 ευρώ) τους δυο εκτελεστές ώστε να...βγάλει από την μέση τον αντίπαλό του.
Οι δολοφόνοι συνελήφθησαν στα τέλη Ιουλίου, ενώ ο επιχειρηματίας και ιθύνων νους, συνελήφθη στις αρχές Αυγούστου, καθώς ετοιμαζόταν να φύγει από την Ρωσία, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία.
Ο άτυχος 68χρονος ήταν εξέχων μέλος της τοπικής εβραϊκής κοινότητας και είχε στην κατοχή του επιχειρήσεις στο Νοβοσιμπίρσκ, καθώς και χρυσωρυχεία στο βόρειο Καζακστάν, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου