Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Βρετανία: Θανάτωσαν Τα Σκυλιά Του Ουίλλιαμ Στην RAF

prince william helicopter Βρετανία: Θανάτωσαν τα σκυλιά του Ουίλλιαμ στην RAFΘανάτωσαν τα δύο σκυλιά που προστάτευαν τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ ενω υπηρετούσε στην RAF, σχεδόν αμέσως μετα την τελευταία του μέρα
.
Ο Μπρούς (Brus) ενας βέλγικος ποιμενικός και ο Μπλέιντ (Blade) ενας γερμανικός ποιμενικός, θανατώθηκαν αφου παραιτήθηκε ο πρίγκηπας Ουίλλιαμ απο την RAF στην Βόρεια Ουαλία.
Το θέμα ειναι εξαιρετικά ευαίσθητο στην Βρετανία, μια χώρα γνωστή για τους ζωοφιλους της και ειδικά για την αγάπη που έχουν οι Άγγλοι προς τα σκυλιά.
dog2 Βρετανία: Θανάτωσαν τα σκυλιά του Ουίλλιαμ στην RAF
Τα σκυλιά τα θανάτωσαν την Παρασκευή οταν ανώτερα στελέχη στην Βασιλική αεροπορία  αποφάσισαν οτι δεν μπορούσαν να τα τοποθετήσουν σε κάποια οικογένεια.
Το Υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας δήλωσε οτι ο Μπρούς, ηλικίας επτά και μισό, “έφτασε στο τέλος του εν ζωή έργου του», ενώ ο Μπλέιντ, εννέα και μισό, δεν θα μπορούσε να ασκήσει άλλα καθήκοντα λόγω «κάποιων κτηνιατρικών θεμάτων όπως και κάποιων θεμάτων συμπεριφοράς» .
Ωστόσο το Βρετανικό ΥΕΘΑ δήλωσε ότι η χρονική στιγμή ήταν «εντελώς συμπτωματική» και ότι ο πρίγκηπας δεν δουλευε με τα σκυλιά, τα οποία χρησιμοποιούνταν για να παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια στη βάση.
Ένας εκπρόσωπος του πρίγκηπα αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.
Ο πριγκηπας Ουίλλιαμ παραιτήθηκε απο τον στρατό μετα απο 7 χρόνια υπηρεσίας την περασμένη Τρίτη.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου